Tuesday, 5 July 2011

BARANG KEMAS EMAS 916 - LOKET/PENDANT DAN RANTAI

BARANG KEMAS EMAS 916-RANTAI LEHER DAN PENDANT/LOKET

Untuk makluman kepada semua para pengujung Blog AHMAJ Jewelleries,
BARANG KEMAS EMAS 916- Loket/Pendant dan rantai yang ada di Blog ini boleh diorder mengikut citarasa terkini dan keselesaan setiap individu.

Segala tempahan barang kemas menerusi blog ini perlulah dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu lebih awal. Bayaran separuh deposit** berdasarkan harga terkini** adalah diperlukan  semasa tempahan dibuat dan tiada charge tambahan yang lain dikenakan bagi setiap tempahan awal yang dibuat oleh pembeli.

Bagi barang kemas 916 yang telah sold out, pengujung blog juga boleh membuat order yang baru untuk pattern yang sama dan order tersebut perlulah dibuat lebih awal sekurang-kurangnya 2 minggu yea.

Diharapkan semoga semua pengunjung Blog ini berpuas hati dengan kualiti barangan dan harga yang sangat berpatutan ditawarkan di sini berbanding harga kedai emas biasa. Kami di sini akan sentiasa mengupdated Gold Price dari semasa ke semasa untuk makluman para pengujung blog sekelian. Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian barang kemas seperti dibawah bolehlah hubungi cik Aza ditalian: 017-3823922 untuk rundingan pembelian dan tempahan barang kemas.


Bagi pembelian melebihi 5 K dan ke atas, special price akan diberikan kepada pembeli :-)

OK, Enjoy and Happy Shopping Guys:-))

Harga yang ditawarkan oleh AHMAJ JEWELLERIES adalah seperti berikut:


**HARGA AKAN DIUPDATE SETIAP MINGGU


**PRICE UPDATE 27 JUN 2011 (Isnin)


EMAS 999 = RM 161/GRAM + Harga upah yang rendah
EMAS 916 = RM 152/GRAM + Harga upah yang rendah
EMAS 750 (cincin batu permata) = harga barang kemas dikira sekali upah.** Harga di atas adalah tidak termasuk charge upah barang kemas mengikut pattern (1/2 dr harga Upah Pasaran Kedai emas Biasa)

No comments:

Post a Comment

Followers